niet inschrijven
Home    |   Nieuws    |   Contact   
De mooiste wellness locaties van Nederland


Groningen Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Limburg Brabant Zeeland Overijssel Gelderland Drenthe Utrecht Friesland
EEN GEZELLIGE WELLNESS DAG

Het is erg belangrijk jezelf af en toe een moment van rust te gunnen. Totale ontspanning en een kleine ontsnapping uit de dagelijkse sleur is op zijn tijd hard nodig. Een perfecte manier om dit te doen is door jezelf een dagje te laten verwennen in een spa en wellness kuuroord. Hiervoor hoef je echt niet heel ver de deur uit, overal in Nederland zijn tegenwoordig de mooiste spa’s, thermale baden en kuuroorden te vinden. Bang dat je erg veel kwijt bent voor een dagje geluk en harmonie? Ook dat valt tegenwoordig alles mee. Door de opkomst van online shoppen zijn er erg veel wellness aanbiedingen. Genieten van een jacuzzi en sauna, een chocolade packing, een hot stone massage, je kunt het zo gek niet bedenken of je er is wel een behandeling mee te vinden. Kies uit wat voor jou het beste is en kom tot totale ontspanning. Gun jezelf een heerlijk verwendagje op z’n tijd en hou websites met aanbiedingen op het gebied van spa, wellness en  beauty arrangementen in de gaten! 

>>
FRAMBOOS IS ONGEKEND GEZOND

Frambozen zijn enorm gezond. De vruchtjes bevatten veel meer gezonde stoffen dan bijvoorbeeld tomaten, kiwi’s en broccoli, die bij de meeste mensen veel beter bekend zijn als gezonde voedingsmiddelen. Wageningse wetenschappers hebben alle gezondheidsbevorderende eigenschappen van de framboos op een rijtje gezet. Zo blijkt de vrucht onder meer een geneeskrachtige stof te bevatten, die in die hoeveelheden tot nu toe in geen enkel ander voedingsmiddel is gevonden. Hoewel nog niet precies is vastgesteld wat deze stof voor effect heeft op het lichaam - aangenomen wordt wel dat hij ook verantwoordelijk is voor de geneeskrachtige werking van sommige Chinese kruiden - wordt veronderstelt dat de zogenaamde ellagitannines voor een goede doorbloeding zorgen. Een verbetering van de circulatie is in het belang van hart en bloedvaten.De framboosoos staat stijf van de vitamine C, draagt bij aan een gezonde huid, kan hooikoorts, eczeem en astma verlichten  Frambozen stimuleren de doorbloeding. Verder draagt de framboos bij aan een gezond seksleven, is libidoverhogend voor man en vrouw. Voor de zwangere vrouw zijn frambozen gezond vanwege het hoge foliumzuurgehalte. Frambozen bevatten naast de geneeskrachtige stof per gram ook tien keer meer beschermende anti-oxidanten dan tomaten, stellen de wetenschappers. De anti-oxidanten neutraliseren agressieve moleculen in het lichaam en voorkomen celbeschadiging.

>>
14 TIPS VOOR GELUK

14 'details' die het verschil maken, elke dag opnieuw! Zelfs de allerbeste therapie is waardeloos als je je kijk op het leven niet aanpast. Laat geen kans onbenut om je lichaam te stimuleren om endorfines vrij te maken. Deze substanties die door de hersenen worden geproduceerd zijn belangrijk  voor ons welzijn. Zij veroorzaken euforie en verzachten pijn. Zij spelen een belangrijke rol bij het bewaren van het evenwicht tussen spanning en ontspanning. Hoe we een endorfinestorm kunnen veroorzaken in ons lichaam? Dat kan op de meest diverse manieren: door een fysieke inspanning (sport), door onze zintuigen te prikkelen (de geur van vers gemaaid gras!), door ontspanning gecombineerd met prikkeling van de zintuigen (een warm kruidenbad), door samen te lachen of huilen, door een nieuwe uitdaging aan te gaan... Verberg je emoties niet, je hebt het volste recht om je eens wat minder goed te voelen en dat te tonen ook. Lukt het niet om erover te praten, schrijf je emoties dan op. Maak er een gewoonte van, je elke ochtend af te vragen "welke leuken dingen gaat deze dag brengen". Gun jezelf elke dag een cadeautje, hoe onbenullig het ook lijkt: een magazine dat jegraag leest, een reep chocolade, een telefoontje naar een vriend. Neem wat tijd voor jezelf. En zet zonder schuldgevoelen je mobieltje uit. Durf karweitjes die je echt tegenstaan, uit te besteden: leve de carwash! Accepteer vermoeidheid als een van de gevoelens waarmee een mens nu eenmaal te maken krijgt. En rust! Bekijk onverwachte gebeurtenissen als positieve kansen. Probeer in al het negatieve, altijd een positieve kant te vinden, een les voor de toekomst.  Aanvaard anderen grotendeels zoals ze zijn. Hen helemaal veranderen kun je niet, het is dus beter je eisen aan te passen aan wat je wel van hen kunt verwachten. Verwacht niet meer dan mogelijk is. Verspil je energie niet aan het zoeken van schuldigen, zoek liever naar oplossingen. Probeer problemen en conflicten uit het verleden te vergeten. Rancune om wat is gebeurd, helpt je geen stap vooruit. Denk eraan dat negatieve formuleringen ("Ik wil dit niet") blokkeren. Positieve formuleringen ("Dat is fijn", "zo wil ik het!") motiveren en geven energie. Durf oude overtuigingen los te laten. Laat je niet afremmen door de leraar die je ooit probeerde wijs te maken dat u "niet geboren was om talen te leren". Probeer het gewoon... en bewijs dat je Spaans kunt spreken als de beste. Caramba!

>>
HET ANTWOORD OP STRESS

Stress is overal om ons heen. Ons leven zou saai zijn zonder enige stress. De sleutel is om met stress omgaan op een positieve en gezonde manier.Als je in staat bent om te weten wat de oorzaken van je stress zijn, probeer deze dan te vermijden of te op te lossen. Dat is misschien niet altijd mogelijk. Er zijn vele manieren om emoties te beheersen. Hierbij een aantal gezonde manieren om stress te verminderen Probeer je geen zorgen te maken over dingen waar je geen directe invloed op heb. Leer enkele eenvoudige ontspanningsoefeningen. Zorg voor  u realistische doelstellingen - thuis en op het werk. Leer 'nee' zeggen Zorg voor regelmatige fysieke bezigheden Zorg voor uitgebalanceerde voedzame maaltijden Neem elke dag een paar minuten voor jezelf om rustig te zitten en te denken aan een beeld wat je ontspant, bijvoorbeeld jij in een hangmat op zonnig strand.

>>
WELLNESS PRODUCTEN (TIP!)

Met de producten van Sheeva Spa brengt u Spa en Wellness in huis. Wilt u uw drukke levensstijl even ontvluchten? Tijd nemen voor uzelf? Ontspannen, genieten en verzorgen na een drukke dag doet u gewoon thuis met onze unieke, natuurlijke producten uit alle uithoeken van de wereld.  Het mysterieuze verre oosten, de kracht van de natuur uit Afrika, down under in Australië en traditie uit het Midden-Oosten bundelen hun krachten. Maak met ons een reis door de wellnesswereld en ontdek de rust en schoonheid van ieder werelddeel. De beste Spa- en Wellness producten onder een dak vindt u bij Sheeva Spa.   Klik hier en ga direct naar de shop

>>
Wellness | Spa | Hotel | Thermen | Kuuroord | Sauna | Beauty | Massage | Welness | Wellnes | Weekend | Nederland | Arrangement | Center | Centrum | Aanbieding | Beautyfarm
© PHPape 2018